Wednesday, April 6

PARFUMUL - editie noua in format de lux


PARFUMUL - Un concentrat de cultura in format de lux
Un cadou special pentru cea mai delicata fiinta de pe pamant – FEMEIA – dar mai ales, o lucrare exceptionala despre "cea de a opta arta" :

"Parfumul - ghidul esential", un concentrat de cultura, va fi disponibil din nou incepand cu aceasta primavara, exclusiv on line si doar intr-o editie limitata.

Primele carti de parfumuri pe care le-am scris la inceputul deceniului s-au bucurat de o asemenea cautare in România, incât au devenit practic de negasit, chiar la anticariate si colectionari. De câtiva ani primesc la Paris un numar impresionant de scrisori de la persoane din intreaga lume care doresc sa le aiba si m-am vazut de prea multe ori in situatia de nu le putea indeplini dorinta. De aceea am decis sa ofer, pe o perioada limitata de timp, o noua versiune a ultimului volum.

Cartea "Parfumul - ghidul esential" va fi disponibila pentru comenzi doar pe blogul personal si nu va fi distribuita in circuitul traditional de librarii. Este o modalitate speciala aleasa pentru a pastra un contact cu iubitorii parfumului carora le voi pregati câteva surprize in viitor.

Intrucat on-line inseamna accesibil, cartea este disponibila pe durata limitata la pretul de 60 RON in loc de  150 RON, pretul oficial. In viitor, ea va fi disponibila la pretul unui parfum de nisa, iar editia in caseta, la pretul unui parfum de lux pentru un spirit autentic de "haute parfumerie".

"Parfumul - ghidul esential" este un excelent insotitor care va poarta intr-o calatorie fantastica prin intreaga cultura si istorie a parfumului dezvaluind, printr-un numar impresionant de citate rare, modul in care a fost perceput mirosul de la Platon pana la Freud, de la Baudelaire la Minulescu, de la pudoarea filosofilor la secretele seductiei. Mi-au luat 10 ani sa scriu primele volume si aproape tot atât pentru a le distila esenta. Am parcurs peste 10 000 de parfumuri într-o piata care creste exponential cu sute de lansari anual pentru a alege ce este mai bun in materie de creatie olfactiva si marci.

"Parfumul - ghidul esential" aduce o serie de noutati fata de prima editie:
- un nou concept de recomandare a parfumului
- includerea parfumurilor de lux in sugestii
- parfumurile pentru mirese si nunta olfactiva
- noile provocari ale parfumeriei de lux
- elemente de parfumerie ambientala si Feng shui
- principiile de amenajare ale unei gradini parfumate
- cele mai bune parfumuri functie de nota dominanta

"Parfumul - ghidul esential" este un concentrat de cultura in care exista 0 % Publicitate – si 100% Continut, 0% Marci comerciale si 100% Cultura.

"Parfumul - ghidul esential": 314 pagini, disponibil exclusiv online

Desi atunci cand am gandit aceasta carte am avut in minte un public adult, azi PARFUMUL  - ghidul esential devine cadoul ideal pentru copii, intr-o lume nimicita de impactul violentei vizuale si de departarea de natura.  Odinioara, o carte fermecata mi-a deschis si mie apetitul pentru miresemele secrete vrajindu-ma  cu himerele frumosului.  Intre un trandafir si un dragon se intrezaresc miresmele din spatele celor 8 porti ale Raiului.

Pret: 150 RON + cost transport posta (10 RON) 
Livrare: prin Posta, plata ramburs, pentru moment doar in Romania. Cartea este livrata prin posta in maxim 24 ore de când faceti comanda ramburs. Pentru cei care prefera plata in cont, cartea este respectiv in 24 de ore de la confirmarea platii.
Comanda: trimiteti un mail cu datele dvs si subiectul COMANDA CARTE  pe adresa agentului literar pentru Romania: bratu_adriana@yahoo.se  Specificati optiunea ramburs sau plata in cont.

OFERTA SPECIALA: 140 RON pret unic (transport inclus) pentru cei care platesc in cont. Datele de cont sunt specificate in mail in cazul in care optati pentru aceasta varianta si nu cea clasica de ramburs.

COD REDUCERE: Daca ai obtinut un cupon de reducere in urma unui articol de pe blog sau al unei campanii pe alte site-uri, mentioneaza codul de reducere in mailul de comanda.

SECOND CHANCE OFFER - Comanda - 60 RON + taxe postale, valabil pe durata limitata. Platesti doar 60 RON (in loc de 150 RON) plus transportul prin posta, ramburs.Trimiteti un mail cu datele dvs (nume, adresa localitate, cod postal, etc.) si subiectul COMANDA CARTE pe adresa agentului literar pentru Romania: bratu_adriana@yahoo.se 


Ti-a placut articolul? Inscrie-te pentru noutati parfumate exclusive de la Paris si nu uita sa activezi emailul.
Blog Widget by LinkWithin
Octavian iti recomanda Cele Mai Bune Carti de MODA pentru a debuta cu dreptul in aceasta industrie