Tuesday, April 3

The Perfume Lover - cartea


Cartea "The Perfume Lover", pe care am anuntat-o in premiera in luna martie (articol Romanul - dragostea mea parfumul) a fost lansata. Prezentarea in detaliu a romanului si a parfumului am facut-o pe site-ul international. Intriga porneste de la o intâlnire fulgeratoare in Sevilia in timpul Saptamânii Sfânte cu Román, un tânar cu parul negru ca taciunele. Pe mine ma gasiti sub numele real incepând cu pagina 2 pâna la pagina 305, dar mai ales in capitolul 18 unde ghidez autorul in lumea florilor nocturne, specialitatea mea. O lectura pasionala ca o confesiune cu un "duende" (demonul stapân din cultura spaniola si motiv literar in roman).
Cartea -  The Perfume Lover - a personal story of scent by Denyse Beaulieu este disponibila exclusiv la Londra (sau Amazon) si a fost dezvaluita weekend-ul trecut la Milano.

PS: Este cartea care se afla de câteva zile la Madonna pe noptiera, banuiesc ca nu mai e nevoie de explicatii, alaturi de un flacon cu o apa admirabila. Femeile elegante din Bucuresti pot fi mândre ca un flacon albastru creat de mine la Idelier e ales de celebra diva.

Ti-a placut articolul? Inscrie-te pentru noutati parfumate exclusive de la Paris si nu uita sa activezi emailul.
Blog Widget by LinkWithin
Octavian iti recomanda Cele Mai Bune Carti de MODA pentru a debuta cu dreptul in aceasta industrie