Thursday, June 20

O concluzie suava

Machiajul acum 80 de ani

Dragii mei,

Cea mai mare supriza a anului a fost alegerea zilei mele de nastere pentru prezentarea la Paris a ultimelor noutati in materie de extracte parfumate, locul unde se intrunesc doar profesionistii din industrie. 
Dupa mai bine de opt ani de prezenta in universul on-line, o schimbare se anunta. Noua pozitie oficiala determina o noua atitudine. Se schimba adresele. Mai aveti putin timp sa salvati texte scrise de mine care v-au placut pentru ca acestea nu vor mai fi disponibile la aceasta adresa, cu exceptia textului introductiv, câteva articole si a datelor de contact. Parerile despre parfumuri si moda "dispar" din spatiul cu care v-ati obisnuit, peste 5000 de articole, peste 1,7 milioane de cititori international.
Mi-ar fi placut sa continui a scrie despre Moda si a conduce proiectele initiate in Paris pe tema "Istoria costumului românesc", "Moda româneasca in secolul XX" si cursurile pe care le-am scris pentru români fiind in contact direct cu tot ce inseamna scoala franceza. Noua pozitie nu imi permite a scrie, a promova ori a avea pareri critice oficial. Las in seama jurnalistilor de monden subiectul Red Carpet. Vor fi intotdeauna rochii frumoase de admirat de la distanta si frivolitati sarmante. In ceea ce priveste parfumurile si produsele de frumusete, va invit in magazine si in salon, singurul loc unde produsele de calitate se pot testa. O noua adresa in agenda fiecarei femei elegante pentru a celebra Frumosul.

Va doresc o vara plina de frumusete,

Octavian Sever


Ti-a placut articolul? Inscrie-te pentru noutati parfumate exclusive de la Paris si nu uita sa activezi emailul.
Blog Widget by LinkWithin
Octavian iti recomanda Cele Mai Bune Carti de MODA pentru a debuta cu dreptul in aceasta industrie